Support

Wij helpen graag

Onze servicedesk staat voor je klaar!

Onze ServiceDesk helpt je graag. Wij zijn servicegericht en geduldig. Tussen 07:30 en 18:00 uur staan we hier voor je klaar om alle wijzigingsverzoeken uit te voeren, vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Waar nodig schakelen wij collega’s van andere afdelingen in, communiceren we met externe leveranciers, kijken we met je mee, etc. Alles wat nodig is om te helpen, zodat jij je volledig kan concentreren op je werk.

Servicedesk

Is het dringend? Wil je wat extra uitleg of achtergrond informatie geven? Pak dan de telefoon en bel onze Servicedesk op +31 165 50 50 21. Elke werkdag bereikbaar van 07:30 t/m 18:00 uur.

Voor supportvragen kunt je een e-mail sturen naar support@komsis.eu of gebruik maken van de Contact pagina.

Ook kan je een Support ticket aanmaken op onze Servicedesk pagina, wij nemen dan binnen 12 uur contact met jou op.

KOMSIS EUROPE B.V.

Tot uw dienst

Servicedesk

Remote support

Om u van afstand te kunnen helpen beschikken onze support-medewerkers over een programma waarmee met uw toestemming meegekeken kan worden op uw PC. Ook kunnen onze support-medewerkers de muis besturen, programma’s uitvoeren, instellingen voor u wijzigen en eventueel software en drivers naar uw PC kopiëren. Om u op deze manier te kunnen helpen dient u tijdens een telefonisch contact met ons op de onderstaande komsis.eu Quick Support knop te klikken. U kiest dan voor ‘Run’ of ‘Uitvoeren’ en doorloopt daarna de 2 of 3 vragen om het programma op te starten. Indien u een vraag krijgt van uw firewall of u de blokkering voor dit programma wilt opheffen, dient u dit te bevestigen. Door op onderstaande knop te klikken en de software uit te voeren, gaat u ermee akkoord dat onze support-medewerker op uw PC kan meekijken totdat u de software sluit. Er wordt geen software op uw PC geïnstalleerd en er zijn geen admin rechten op uw computer nodig voor deze support software. Na het afsluiten van de verbinding met de support medewerker blijft er dus geen software op uw PC achter.

Als alternatief bied onze Servidedesk ook Host support op afstand, hierbij wordt er wel software op uw PC geïnstalleerd en heeft onze Servicedesk direct toegang op afstand na uw goedkeuring.