KOMSIS EUROPE B.V.

Tot uw dienst

KOMSIS EUROPE B.V.

KOMSIS Europe B.V. richt zich op het aanbieden van technische oplossingen voor bedrijven en bijhorende diensten, op het gebied van Consultancy ,beveiliging, Camerabewaking, ICT & Retail Security.

Met specialisatie in de Healthcare IT sector, grote CCTV projecten & Retail security.

Behalve het adviseren en bieden van de totaal oplossing zullen we ook zorg dragen voor de implementatie en de nazorg. Met als doel de klant te ontlasten en in het belang van de klant tot een passende oplossing te komen met maximaal rendement en minimale inspanning voor de klant. Wij willen en kunnen dit niet alleen doen. Daarom is onze bedrijfsfilosofie het werken met partners meegenomen en wel op die manier dat we een volledige leveranciers onafhankelijke oplossing kunnen bieden.

Visie: Technologie moet je in staat stellen het beste uit jezelf en je organisatie te halen. Het hoort je werk makkelijker en zelfs leuker te maken.

 Missie: KOMSIS Europe BV zorgt voor de beste technologie om je ambities te realiseren.

Specialisaties & doelstellingen

Beveiliging & Camerabewaking

10

Toegangscontrole & Registratie

10

Video- & Audio

10

Telecom

10

Domotica

10

Gebouw automatisering

10

ICT

10

Cloud Computing & Zorg Systemen

10
E

Het aanbieden van technische oplossingen op het gebied van beveiliging, camerabewaking, video- & audio, toegangscontrole, registratie, domotica, ICT, telecom, Internet & Netwerk systemen.

E

Klant te ontzorgen door selectie, implementatie tot en met nazorg uit handen te nemen & onder een dak aan te bieden.

E

Oplossingen aanbieden met duurzaam karakter door innovatie, gemeenschappelijke technologie te benutten en kennis tussen organisaties & branches te delen.