Security Professionals

GEBRUIK de KOMSIS SMART Box om slimmer te werken, klantenservice te verbeteren, en verbeteren van uw security professionaliteit.

De KOMSIS Smart Box installeren in elk klantproject om dure beheer taken te verminderen, de efficiëntie te verhogen, uitstekende klantenservice te leveren, en machtig uw klanten om te kunnen meekijken. In plaats van complexe of eigen oplossingen helpt de KOMSIS Smart Box u bij het bewaken en beheren van klantnetwerken, apparaatstatus, beveiligingscamera status en veel meer – eenvoudig en kosteneffectief.

Remote Monitoring & Management voor Security Professionals

Monitor & Ontvangen Alerts

Bewaak beveiligingssystemen, camera’s, NVR’s, toegangscontroleservers en meer en ontvang waarschuwingen om de downtime te minimaliseren en een superieure klantenservice te leveren.

Diagnoze & Troubleshoot

Maak gebruik van krachtige netwerk- en apparaatstatusbewaking en innovatieve probleemoplossingfuncties zoals externe apparaattoegang en energiebeheer op afstand om probleemoplossing eenvoudig te maken.

Configureren & optimaliseren

Maak verbinding met klantensites en breng configuratiewijzigingen aan in netwerken en apparatuur, geen VPN of andere ingewikkelde netwerkwijzigingen nodig.

Secure & Control

Beveilig het netwerk door meldingen te ontvangen als nieuwe apparaten lid worden en bepaal of apparaten toegang hebben tot internet of andere netwerkbronnen.

De KOMSIS SMART Box, mogelijk gemaakt door Domotz, is de sleutel om verspillende beheer rollen te stoppen en een goede controle te krijgen over de netwerken en producten van uw klanten om de best mogelijke klantenservice en systeemwerking te garanderen.

De KOMSIS SMART Box, mogelijk gemaakt door Domotz, biedt een eenvoudige manier om op elke systeem configuratie ondersteuning op afstand te bieden.

Ontvang real-time meldingen over IT-gerelateerde problemen, producten die overal offline gaan enz. Door de Android- of IOS-app, evenals e-mail- / pushmeldingen.

Nu kunt u gemakkelijk ondersteuning op afstand bieden en geld besparen door de problemen op afstand op te lossen in plaats van telkens op locatie te gaan.

Neem een maandelijks, jaarlijks of levenslang abonnement. Pas de behoeften van de klantondersteuning volledig aan terwijl een volledige toegang tot de systeem configuratie beschikbaar komt.

HOE WERKT HET?

De Domotz-oplossing bestaat uit drie componenten: de Domotz Mobile-applicatie, de Domotz Cloud en de Domotz Network Agent, powered door de KOMSIS Smart Box. Deze oplossing helpt IT-professionals om hun klanten beter te verzorgen, de ondersteuningskosten te verlagen en hun bedrijf efficiënter te laten werken.

Samen combineren de mobiele applicatie, cloud- en netwerkagent van Domotz IT-professionals met krachtige tools voor het op afstand monitoren en beheren van netwerken en apparaten.

Domotz Mobile Applicatie

De mobiele Domotz-applicatie en Domotz-webportal bieden veilige en handige manieren om toegang te krijgen tot externe netwerken. Met de Domotz mobiele applicatie kan een IT-professional:

  • Monitor de netwerkprestaties in realtime
  • Ontvang aanpasbare meldingen
  • Maak wijzigingen in de programmering en configuratie
  • Los problemen op en los problemen op
  • Stroom aan / uit en apparaten opnieuw opstarten
  • Voer onderhoud en upgrades uit … en nog veel meer!

Ontdek de verdere Netwerk Monitor mogelijkheden 

 

 

Beveiligingscamera Integratie

Domotz biedt uitgebreide monitoring en integratie voor beveiligingscamera's.

Ruckus Integratie

Domotz biedt diepgaande monitoring en integratie voor Ruckus ZoneDirector en Unleashed Products

Monitor elk Type Camera

Meer weten informeer naar de mogelijkheden? Klik Hier