Project Tools

WAT IS PAYMO EN VOOR WIE IS HET?

Weg met Chaos

Paymo is een projectmanagementoplossing die kleine en middelgrote bedrijven helpt bedrijven en freelancers beheren hun werk van start tot finish.

De oplossing is ideaal voor creatieve bureaus, marketing, webdesign en ontwikkelteams en -afdelingen, bedrijfsadviseurs en freelancers.

 

DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN PAYMO

Beheer je projecten van begin tot einde

Met alle noodzakelijke functies onder één dak, zorgt Paymo voor een soepel verloop en gestroomlijnde ervaring tijdens het werk. Het is niet nodig om constant te blijven schakelen tussen verschillende apps, alles is binnen handbereik.

De schone en intuïtieve interface stelt iedereen in staat te weten wat nodig is gedaan, wie is verantwoordelijk voor wat, en wanneer het moet. Dit vermindert knelpunten en elimineert verwarring tussen teamleden, het houden van de team verbonden en gelukkig.

Door de vele tijdregistratie-opties is Paymo echt gericht op het maken van de tijd die je besteedt aan werken wordt vastgelegd, zodat je er nauwkeurig rekening mee kunt houden.

KLANTEN & AWARDS

Paymo is beschikbaar in 20 talen en heeft 4000 betalende klanten in meer dan 50 landen (de meesten in de Verenigde Staten en Europa).

Wordt dagelijks gebruikt door freelancers, kleine bedrijven, universiteiten of afdelingen in grote bedrijven als Fujifilm, Toyota, Group Eneis of Adidas, Paymo is een hoog beoordeelde oplossing, scoorde 5/5 op Capterra en 4.6 / 5 op G2Crowd, twee van de belangrijkste onafhankelijke platformen voor softwarebeoordeling.

Paymo is ook constant in het top 3 meest bruikbare project opgenomen beheersoftware “op G2Crowd, en een van de” meest gebruiksvriendelijke project management software “op Capterra.