Professional Services

Onze Professional Services zijn erop gericht om uw IP Systemen naadloos aan te laten sluiten op de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf en onderling functioneren.

Jouw eigen mensen hebben geen tijd?

Jouw mensen hebben het te druk met de dagelijkse werkzaamheden. Een grote implementatie of migratie kunnen ze er echt niet bij hebben. Dit is heel herkenbaar voor veel ICT afdelingen binnen bedrijven. En dan spelen ziekte en vakanties ook nog eens een grote rol in de planning.

Logistieke problemen?

Lijkt het onmogelijk om op de juiste locatie de juiste hardware te krijgen, volledig voorzien van de juiste software en instellingen? Naast de uitdaging om het (pre-)geïnstalleerd, geleverd en geimplementeerd te krijgen is ook het hele proces van registeren en verzenden soms een complex project.

Migraties die mislukken?

Een complexe migratie blijft maar fout gaan, data klopt niet, inlog accounts synchroniseren niet, noem het maar op. Elke migratie is een keten van processen en onderdelen waarbij soms specialistische kennis voor nodig is. Een goed advies & engineering samen met een project matige aanpak is onontbeerlijk om zelfs de meest complexe migraties geruisloos te kunnen uitvoeren.

Overzicht

Professional Services

Consultancy & Engineering

Leveren met toegevoegde waarde, van behalve producten ook de diensten…..

Projectmanagement

ICT & Beveiliging-projecten zijn altijd complex. Ze zijn onderworpen aan strikte deadlines….

Pre-Installatie

Dienst ter ondersteuning van de ICT-afdelingen door voorraden te beheren, producten gebruiksklaar te maken…..

Implementatie

Het installeren van een ICT of Beveiliging-oplossing vereist de juiste hoeveelheid kennis, expertise….

ICT Beheer & Support

Organisaties zijn in de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een goed….