Beveiliging

KOMSIS Europe B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van de beveiligingssystemen van bedrijven, gebouwen, steden, transport, winkels en terreinen. Hierbij kunt je onder meer denken aan camerabeveiliging, toegangscontrole, inbraakbeveiliging, brandpreventie, voertuigen bewaking en Smart control alarmsysteem.

Onze oplossingen zijn er op gericht om van de innovaties en smart technologie gebruik te maken en kenmerken zich door een laagdrempelig gebruik met vooral combinatie van toepassingen, immers hoe handig is het indien je iemand voor de deur ziet staan met zelfde app ook de deur veilig kan openen.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en kunnen je dan ook uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden welke voor jou beschikbaar zijn. Onze oplossingen en werkzaamheden zijn altijd volgens de gestelde richtlijnen.

KOMSIS Europe B.V. laat zich kenmerken door onze klant gerichte aanpak in 5 stappen;

  1. Inventarisatie gewenst situatie en kenmerken;
  2. QuickScan;
  3. Deskundig advies & engineering;
  4. Voor & nadelen in beeld van mogelijke opties of uitvoeringen;
  5. Projectmatige implementatie;

Na de implementatie kan je altijd terugvallen op onze support afdeling en blijven wij jou eerste contact voor alle IP gerelateerde systemen.

Meer weten informeer naar de mogelijkheden? Klik Hier