VOIP-PBX

Uw telefoonsysteem, uw keuze: lokaal of in de cloud

Telecom oplossing van KOMSIS Europe B.V. op basis van 3CX.

3CX is een VoIP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik.

Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van uw telefoonsysteem zó eenvoudig, dat u het zelf kunt doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud. Wij adviseren uw graag.

MEER INFORMATIE

 

3CX zorgt niet alleen voor enorme kostenbesparingen,

maar biedt uw bedrijf ook de volgende voordelen:

Eenvoudig te installeren en te beheren: (virtueel) lokaal of in de cloud

3CX onderscheidt zich van de concurrentie met zijn eenvoudige installatie en beheer. De configuratie duurt slechts enkele minuten en 3CX draait lokaal op een bestaand Windows- of Linux-systeem, of gevirtualiseerd met Hyper-V of VMware.
Wij kunnen uw telefooncentrale ook virtualiseren in de cloud op Google Cloud, OVH en vele andere platformen. Dankzij de online configuratiewizard duurt het slechts enkele minuten om IP-telefoons, gateways, SIP-trunks en softphones te provisioneren.

Zelf Proberen Lokaal of in de Cloud?

Verlaag uw communicatie- en reiskosten!

Telecom van KOMSIS Europe B.V. met de 3CX telefooncentrale (PBX) levert u niet alleen veel nieuwe functies om uw klantenservice te verbeteren en uw productiviteit te verhogen, maar verlaagt ook uw telecomkosten!

Niet alleen uw telefoonrekening daalt drastisch, maar ook de kosten voor de aanschaf, de uitbreiding en het ONDERHOUD van uw telefooncentrale worden fors minder. U kunt ervoor kiezen uw telefooncentrale te hosten in de cloud en een laag totaalbedrag per maand te betalen in plaats van een hoge prijs per extensie per maand!

 

 

3CX: de communicatie van de toekomst, vandaag

Ontdek hoe KOMSIS Europe B.V. u kan helpen bij uw dagelijkse communicatie. Ontvang oproepen ook als u niet op kantoor bent, stimuleer de productiviteit van uw medewerkers, houd face-to-face vergaderingen en nog veel meer. In deze video ziet u de belangrijkste functies en voordelen van 3CX en ontdekt u hoe makkelijk ze te gebruiken zijn.