Cloud

Flexibiliteit werken wordt al belangrijker. Werken in de cloud kan bijdragen aan de efficiëntie, flexibiliteit en productiviteit van een onderneming. De cloud is groot en veelomvattend maar ook flexibel en voor elke werkomgeving toepasbaar. Werken waar en wanneer u dat wilt is een van de grote voordelen.

Hieronder benoemen wij enkele voorbeelden Werken in de Cloud Diensten

Werken in de Cloud

Office 365

Office 365 is tegenwoordig een zeer uitgebreide verzameling aan cloud applicaties.

Naast Outlook voor e-mail en agenda zijn er zaken zoals Sharepoint voor websites/intranet, Sway voor online presentaties, Bookings voor afspraken, Dynamics als ERP, Onedrive voor cloudstorage, Taken voor planning, Yammer als bedrijfsmatige social media, etc. Elk jaar komen er nieuwe functies bij, nieuwe applicaties, nieuwe mogelijkheden. Dit alles in een geïntegreerde clouddienst met ongekende mogelijkheden om online overal met elkaar samen te werken.

Cloud Backup en DRS

Zorg dat je data veilig is en je servers snel weer beschikbaar zijn na een calamiteit.
Onze backup online en disaster recovery services in de cloud bieden gemak en zekerheid. Je hoeft nooit meer te investeren in dure backup software, tapes en tapestreamer en daarnaast ben je geen tijd meer kwijt aan het controleren van de backups of het dagelijks wisselen en meenemen van tapes. Het gaat veel verder dan alleen maar een backup: het is een volledige disaster recovery service welke volledige zekerheid biedt.

Cloud Servers

Waarom nog veel tijd, geld en fysieke ruimte investeren in een eigen serverruimte met airco’s, een dure server en storage hardware die eigenlijk elke 3 jaar vervangen moet worden? Wat als de stroom uitvalt, dan kan je niets meer!

Door het huren van capaciteit in de cloud om daar de servers onder te brengen als virtuele server bespaar je op alle vlakken, geen grote investeringen meer nodig, veel minder risico’s qua beveiliging of bij calamiteiten en een duidelijke en eenvoudige facturatie in een maandelijks bedrag.

Cloud Desktops

Je wil overal kunnen werken, vanaf elk soort device. Thuis met een laptop, onderweg met een tablet en tussendoor nog even bij een klant op hun netwerk. Maar dan moeten wel alle applicaties en data beschikbaar zijn.

De beste oplossing hiervoor zijn cloud desktops. Hiermee log je op afstand in op een server welke je een volledigte desktop omgeving met al jouw applicaties en data biedt. Daarnaast is het mogelijk om speciale cloud desktops op te zetten voor zeer specifieke applicaties zoals voor software ontwikkeling.

Cloud Applicaties

Hierbij denk je vast aan RDP apps, losse websites of aan Office 365. Echter tegenwoordig gaat dit veel verder, want deze versnippering van diensten “overal en nergens” is niet efficiënt en de applicaties zijn soms lastig te vinden.

Ons cloud applicatie portal biedt niet alleen al jouw Office 365 en RDP apps maar ook links naar losse websites en bied het tevens een directe en efficiente toegang tot je bestanden en applicaties. Deze portals zijn jouw centrale toegangspunt en zijn vooral in opkomst door de enorme groei in BYOD (Bring Your Own Device) in de vorm van mobile devices zoals smartphones en tablets.

Cloud Storage

Online storage van Cloudbase is de oplossing als je externe opslag nodig hebt. Iedereen kent Onedrive uit Office 365, maar dit heeft beperkingen. Vooral op het gebied van samenwerken en in combinatie met eigen servers is Onedrive vaak niet toerijkend.

Met onze cloud storage is er eindelijk een volledige oplossing mogelijk die alle gewenste functionaliteiten biedt, veilig is en efficiënt. Ook in een hybride omgeving van eigen servers (lokaal of in de cloud) gecombineerd met diverse clouddiensten is deze dienst dé plek om je data in op te slaan en mee te synchroniseren op meerdere apparaten.

Cloud Security

De ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Helaas is dit ook het geval met zaken zoals malware, ransomware, virussen en hackers. De conventionele virusscanners met definitiefiles die elke paar uur gedownload moeten worden zijn niet meer toerijkend en lopen te ver achter de feiten aan.

Wij bieden een complete set aan cloud security diensten. Geavanceerde artificial intelligence en neutrale netwerken in de cloud welke realtime analyse verrichten op basis van enorme hoeveelheden data. Deze initiëren op meerdere niveaus direct blokkades tegen nieuwe bedreigingen.

Cloud Telefonie

Lokale telefooncentrales zijn vaak een enorme investering en veel van deze centrales zijn niet toekomstbestendig. Je koopt deze voor een bepaald aantal toestellen en met de functies die je op dat moment nodig hebt. Maar wat als je groeit? Als je nieuwe functies nodig hebt? Of als de stroom uitvalt, dan ben je niet meer bereikbaar! Onze moderne cloud telefonie oplossingen krijgen elk jaar nieuwe functies. Nieuwe koppelingen met bijvoorbeeld Skype zijn mogelijk, geïntegreerde mobiel- & vastoplossingen, volledige controle via een app op de smartphone. Daarnaast volledig flexibel in aantallen en functies, jij betaald voor wat je gebruikt.

Meer weten informeer naar de mogelijkheden? Klik Hier