Hosted Telefonie

Geen dure telefooncentrale meer op locatie. Niet meer vast zitten aan functionaliteit van jaren geleden. Deze VoIP centrale in de cloud is flexibel en schaalbaar. Met geweldige features zoals integratie met mobiel, geavanceerde desktop apps, belplan, noem maar op. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle én krijgt briljante support.

Hiermee is uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Waarom hosted telefonie?

Altijd bereikbaar zijn, precies hoe en wanneer jij dat wilt.

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen. Door je mobiele telefoon te integreren met de centrale maakt het niet meer uit waar je bent. Altijd bereikbaar op en bellen met jouw kantoor nummer. Volledige controle van je instellingen via een desktop en smartphone app.

Geweldige Automation tools

De wereld veranderd, zeker op het gebied van IT en VoIP. Nieuwe features en ontwikkelingen worden meerdere malen per jaar toegevoegd aan de centrale en is dus toekomst vast.

Schaalbaar, de centrale groeit met je mee

Of je nu groeit of krimpt, opeens meer functies nodig hebt of alsnog besluit om iedereen voicemail te geven, het kan eenvoudig! Je betaalt voor wat je gebruikt. Het aantal gebruikers of de gewenste functionaliteit kan per dag worden aangepast in je eigen online beheersysteem.

Minder risico's, ook bereikbaar als je bedrijf door een calamiteit plat ligt

Doorverdeling over meerdere datacenters voldoet ons hosted telefonie systeem aan de hoogste beschikbaarheidseisen en blijft je bereikbaar ook al heb je geen internet meer.

Een essentieel onderdeel van telefonie is het telefoonnummer

Heb je al één of meerdere telefoonnummers, dan kunnen we die altijd overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we altijd op voorraad in elke regio zowel binnen Nederland als in het buitenland.

Meer weten informeer naar de mogelijkheden? Klik hier!